01 / 01
(+34) 933 570 123

Qui som?

Construcció i reformes a Barcelona des de 1970

INDEMO S.L. ELITE.

Des dels orígens del que avui és INDEMO, fa 48 anys, l'activitat de l'empresa ha estat sempre projectar i reformar a tot Catalunya, mantenint com a filosofia un esperit emprenedor en la millora de la nostra atenció a client, rapidesa i qualitat de treball.

48

anys
d'Experiència

Per què triar-nos?

Per què

Som apassionats.

Tenim una trajectòria d'èxits i som una empresa de renom a Barcelona. Ens assegurem que tots els projectes es duen a terme amb la màxima professionalitat amb materials de qualitat, mentre que ofereix als clients el suport i l'accessibilitat.

Honest i fiable.

Per a nosaltres, l'honestedat és l'única política i ens esforcem per completar tots els projectes amb integritat, no només amb els nostres clients, sinó també als nostres proveïdors i contractistes. Amb milers de projectes reeixits en el nostre haver, som una de les empreses de construcció més confiança en Catalunya.lue.

Estem sempre millorant.

Ens comprometem a completar tots els projectes dins de la línia de temps establert amb els nostres clients. Fem servir la millor de la tecnologia i les eines per assegurar que tots els treballs es realitzen de forma ràpida, sinó també prestar atenció als detalls i la garantia que tot es faci correctament.